Meidän mukuloilla oli sitten tänään koululla Halloween disco ja sinnehän pitää tietenkin pukeutua teeman mukaisesti. Vanhaan tuttuun tapaan meillä aloitettiin valmistelut edellisenä päivänä (tehdään siis kaikki aina viime tipassa). Isompi halusi olla dragula ja pienempi piru. Hetken selailin erillaisia kuvia naamiaisasuista ja sitten lähdettiin tutkimaan kaapit mistä löytyisi sopivat materiaalit asuihin.

Dragulan asuun löytyi housut vintiltä(jonkun sukulaispojan vanhat juhlahousut pienennettynä). Kaapista löytyi vähän pieni kauluspaita(ei haittaa menoa vaikka hihat onkin vähän lyhyet), viitta on viime vuoden peruja mutta siihen ommeltiin punainen kaulus(sekin kangas oli jostain vanhasta paidasta). Kaulassa oleva pitsi "härpäke" on tehty mummon vanhoista pitsiverhoista.

Pienemmän asu onkin sitten tehty minun vanhoista ihanista satiini yökkäreistä. Punainen yökkäri pienennettiin ja musta pistettii kahtia ja ommeltiin hihoiksi.

Kummallakin on koko naama maalattu kasvomaaleilla ja hiuksissa on pullo värisprayta.  Innolla jo odotan että kuinka ne lähtee ihosta ja hiuksista pois:)